Centraal-Afrikaanse Republiek

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Centraal-Afrikaanse Republiek

Onroerend goed te koop in Centraal-Afrikaanse Republiek

De Centraal-Afrikaanse Republiek is een staat van Centraal-Afrika. De hoofdstad is Bangui. De Centraal-Afrikaanse Republiek grenst in het noorden aan Tsjaad, met Sudan en Zuid-Sudan, in het zuiden met de Democratische Republiek Congo en de Republiek Congo en in het westen met Kameroen; het is een ingesloten staat.

De Centraal-Afrikaanse Republiek wordt gekenmerkt door ernstige economische instabiliteit als gevolg van politieke instabiliteit en de humanitaire crisis. Het merendeel van de bevolking van de Centraal-Afrikaanse Republiek is ontheemd of schuilt in de buurlanden.

Woningen te koop in de Centraal-Republiek zijn niet toegankelijk voor de lokale bevolking omdat een reden voor lage inkomens eerder een huurwoning zoekt dan om te kopen.

Een oorzaak van economische en politieke problemen, maar ook een kwestie van problemen, hebben financiële instellingen en met name de banken besloten om zich te stabiliseren in Bangui, de hoofdstad van het land. Het is dus erg moeilijk om huizen te koop te vinden in Centraal-Afrikaanse Republiek.

Bimbo is de tweede grootste stad in de Centraal-Afrikaanse Republiek en ligt in het zuidwesten van het land. Bimbo is een goed voorbeeld van het stadsleven en zijn drukke markten zijn een attractie voor toeristen. De bevolking van Bimbo is de afgelopen tien jaar verdubbeld en het klimaat is lawaaierig en chaotisch. Hier is het eenvoudiger om onroerend goed te koop te vinden.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 27865

Verkoop Andere (Grond), Centraal-Afrikaanse Republiek, Bangui, Bangui, tallet al asafir

1,513,753.00EUR
Verkoop
Andere (Grond)

3280 m²
3280sqm verbazingwekkende land te koop in Ajaltoun-24km 1 'van de snelweg 3' van Ajaltoun centrum 30/75 bestemmingsplan geschikt voor: 1-op te b...
Cod. 27301

Verkoop 3 Slaapkamers, Centraal-Afrikaanse Republiek, Bangui, Bangui, bangui center

Reserved negotiation
Verkoop
3 Slaapkamers

85 m²
uitstekende appartement te koop
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB